Шукати в цьому блозі

четвер, 16 квітня 2015 р.

  Весна іде наповнена чудес… Христос Воскрес!



Великдень всіх нас на гостини просить,
 Малює сонце полотно небес,
 І крашанку, як посмішку, підносить
 Христос Воскрес!
 Воістину Воскрес!

                 Всі з нетерпінням чекали це величне свято, яке споконвіку символізує перемогу над силами темряви і зла, уособлює примирення  і  прощення.  Напередодні Воскресіння Христового бібліотечні працівники Чортківської РКЦБС взяли участь у виставці   «Великодні барви», що проходила в районному будинку культури ім.К.Рубчакової. До організації виставки долучились  32 бібліотеки – філії району. Відкрили виставку: заступник голови Чортківської РДА Іван Віват та протосинкел Бучацької Єпархії УГКЦ о. Володимир Заболотний, митрофорний протоієрей о. Михайло Левкович та начальник відділу культури, туризму, національностей та релігій райдержадміністрації Галина Чайківська.
               Відвідувачі виставки мали змогу побачити різножанрові композиції: писанки, крашанки, паски,  картинки, великодні кошики, вишиті рушники.
               Участь у виставці взяла і провідний бібліотекар Кучер Олександра Євгенівна. Святкові подарунки було передано дітям інвалідам  районного центру реабілітації та адаптації «Дорога в життя» та одиноким хворим,  які перебували під час Великодніх свят у Чортківській комунальній районній лікарні.

Немає коментарів:

Дописати коментар