Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 20 листопада 2015 р.

«ТИ В МОЇХ МРІЯХ, ТИ В МОЇЙ ПІСНІ, МОЄ РІДНЕ СЕЛО»
 - під такою назвою бібліотекою-філіалом с.Шульганівка проведено краєзнавчу годину по творчості місцевого поета Михайла Васильовича Іванкова 13 листопада 2015 р. з учнями 5 – 9 класів школи.
       Кожна окрема особистість складає оту міць, опору, силу, що рухають суспільство вперед. І тому недарма багатою вважається та громада, члени якої є працьовитими, ініціативними. Людиною, котра запалює серця навколишніх, котра, багато років  проживала у далеких заможних краях, зуміла пронести через стільки часу любов до рідної землі та пройняла цим почуттям інших у громаді сіл Долина і Шульганівка є Михайло Васильович Іванків. Він – місцевий поет, пісняр, музикант, людина без котрої не проходить тепер жодний масовий захід. Напевно  ця любов до отчого краю, до рідного села передалася від його батьків, які були талановитими артистами місцевих драмгуртків, активними членами «Просвіти».
З вступним словом виступила провідний бібліотекар с.Шульганівка Олександра Кучер, яка запросила до слова  Михайла Васильовича. У  виступі він зупинився на  своїй біографії і прочитав присутнім ряд своїх віршів. З уст поета звучала поезія «Землякам», «Пам’ятає село», «Історія вчить».
        «Пісню про Шульганівку» виконали автор та О.Кучер. Учні читали вірші поета: «Про Долину» (Біловус Таня), «Ода школі» (Вівчар наталя), «Вишиванка – мій оберіг» (Федорців Вікторія), «Нездоланна» (Бук Микола).
         На завершення заходу Олександра Євгенівна прочитала вірш Л.Хруставки «Колись давно, в роки воєнні», приурочений 70 річчю Михайла Іванкова. Учні Прондюк Наталя та Пельвецька Іванка подякували поету за його розповідь, чудову поезію і подарували на згадку про зустріч книгу



Немає коментарів:

Дописати коментар